Esports 30/11/2011

El Barça Intersport supera còmodament el Fraikin Granollers en el derbi català (24-33)

Els blaugrana continuen invictes i colíders empatats amb l'Atlètic de Madrid just abans d'enfrontar-se a la Lliga Asobal (10 de desembre)

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha perdut amb el Barça Intersport al Palau Olímpic vallesà per 24-33 després d'un partit en què el potencial blaugrana ha marcat les diferències davant l'equip de Manolo Cadenas que, malgrat les seves baixes, ha plantat cara al líder invicte de la competició.

El Barça ha sortit llançat i les accions de Laszlo Nagy i Jesper Noddesbo obrien una clara bretxa en el marcador en complir el primer terç del primer temps (3-7) i Cadenes rellevava a un desencertat Pérez de Vargas per Manel Pérez a la porteria.

Aquest canvi ha tallat la ratxa blaugrana i Félez disminuïa l'avantatge visitant (5-7) i en xoc ha entrat en una fase d'equilibri i amb 11-13 (m.22) Pascual demanava temps, donava entrada a Cristian Ugalde com avançat i canviava la defensa a '5-1'.

El Fraikin Granollers ha començat a perdre força en atac i el Barça aconseguia recuperar pilotes i sortir al contraatac per mitjà de Víctor Tomás i el mateix Ugalde, deixant un clar 12-17 al descans.

En la segona meitat Pérez de Vargas tornava a la porteria i els blaugranes mantenien la defensa a '5-1' i les pilotes recuperades al costat la solidesa de Daniel Saric –10 parades a la segona meitat– impedien qualsevol reacció local.

A més, els contraatacs d'Ugalde i els 'canonades' de Rutenka i Nagy, feien inútils els esforços de Pérez de Vargas, encara que ha realitzat set parades de mèrit en aquest segon període.

Els vallesans no podien frenar l'allau ofensiva blaugrana i tres gols consecutius de Juanín García donaven el màxim avantatge als visitants 20-32 (m.56) després de gairebé cinc minuts en blanc dels locals. Un parcial de 4-1, amb dos gols dels joves Albert Pujol i Pol Capdevila, establia el resultat final (24-33).