Esports 16/12/2017

El Barça Lassa desfigura el Guadalajara a les semis de la Copa Asobal (36-22)

L'equip blaugrana s'ha pres la revenja contra l'equip que va acabar amb la seva ratxa de triomfs

Víctor Tomás

BarcelonaEl Barça Lassa ha esborrat de la pista el Quabit Guadalajara a les semifinals de la Copa Asobal (36-22). L'equip blaugrana, que ha arribat al descans amb una renda d'11 gols (21-10), ha desfigurat el rival que fa uns dies va acabar amb la seva ratxa de victòries a la Lliga Asobal.

Ariño (7 gols) i N'Guessan (6) han estat els màxims golejadors d'un Barça Lassa que ha començat el partit amb ganes d'enviar un missatge de fortalesa. "Hem fet una primera part de gran nivell, amb molta ambició", ha reconegut Xavi Pascual.

El rival del conjunt culer a la final d'aquest diumenge (16.45 h, Movistar Deportes 2) serà l'Abanca Ademar de Lleó, que s'ha desfet de l'Helvetia Anaitasuna (24-23).