El Barça Lassa no dona opcions al BM Sinfín i va llançat cap al títol (19-32)

Cedric Sorhaindo ha tornat a jugar després de dos mesos per una lesió que va tenir durant el Mundial

Adrià Fernández
Els jugadors del Barça Lassa abans de començar el partit contra el BM Sinfín

BarcelonaLa Albericia, una de les pistes més complicades de la Lliga Asobal, no ha impedit que el Barça Lassa allargués el seu idil·li amb la victòria. Sense donar opcions al Sinfín, els blaugrana han dominat des del xiulet inicial. Als deu minuts de partit, els de Xavi Pascual ja guanyaven per 3-9, amb la màxima diferència de la primera part. A la porteria, Kevin Moller ha fet un 100% d'aturades des dels set metres al primer temps. El Barça ha marxat al descans amb una diferència de set punts: 9-16.

La integració de Nemanja Ilic, el flamant fitxatge del Barça Lassa cedit pel Tolosa, és evident. Ha sigut el segon màxim anotador amb cinc dianes. El serbi està complint, i amb nota, la difícil feina de suplir Jasper Mortensen. Quan faltaven quinze minuts per al final s'ha obert una escletxa entre els dos equips que Aitor Ariño, amb tres gols gairebé consecutius, ha obert fins a la màxima diferència de tot el partit: 18-31.

Dues notícies a destacar del partit. La primera: la reaparició de Cedric Sorhaindo dos mesos després. El pivot francès ha reaparegut a la pista després de lesionar-se de la cama dreta durant el Mundial. La segona: Timothey N'Guessan ha superat la barrera dels 200 gols a la Lliga Asobal.

Quan falten nou partits perquè s'acabi la Lliga, els blaugrana podrien alçar el títol les properes jornades. Amb aquesta victòria es col·loca amb un ple de victòries i 44 punts, a setze de La Rioja i del Bidasoa-Irún. Així doncs, el Barça depèn de si mateix per guanyar la Lliga en dues jornades, a Logronyo.