EHF LLIGA DE CAMPIONS
Esports 24/02/2018

El Barça Lassa d'handbol fa els deures a l'espera del Nantes (21-26)

Els culers seran segons de grup si el conjunt francès punxa aquest diumenge contra el Vardar

Gonzalo Romero
El Barça Lassa d'handbol fa els deures a l’espera del Nantes (21-26)

BarcelonaEl Barça Lassa d'handbol ha fet aquesta tarda els deures i ha sumat els dos punts de la pista del Kristianstad (21-26). Els homes de Xavi Pascual necessitaven la victòria per esgotar les opcions d'aconseguir la segona posició, ara en mans del Nantes, que s'enfrontarà aquest diumenge al Vardar de Raúl González. La derrota faria que els francesos caiguessin fins al tercer lloc i, per tant, que es classifiquessin per als vuitens de final amb un encreuament més complicat. El Barça no ha especulat a Suècia i ha superat els taronges per la via ràpida.

Tres pèrdues de pilota en els cinc primers atacs posicionals els han condemnat. Els blaugranes han penalitzat aquesta imprudència i han situat un clar 1-5 al minut 4 de partit per marcar les distàncies. El triomf no ha estat negociable. La intensitat, l'efectivitat en defensa i la inspiració de Gonzalo Pérez de Vargas sota pals –una altra vegada– han estat les de les millors jornades. El grup segueix creixent a mesura que recupera els jugadors lesionats. Aron Palmarsson ha estat l'últim de tornar a la pista.

L'internacional islandès ha deixat detalls de la seva versió del Veszprém, especialment a la segona meitat, amb menys ritme. El seu rol com a director d'orquestra és ric en discursos, però alenteix el joc. Més encara si juga al costat de Jure Dolenec, amb menys verticalitat i desequilibri que Dika Mem. Sense ell i Thimothey N'Guessan, el Kristianstad ha agafat oxigen a la contra i s'ha acostat en el marcador. El Barça no ha patit gràcies a uns bons minuts de la segona meitat i a la bona gestió de l'avantatge.