Handbol
Esports 06/09/2013

El Barça guanya la Supercopa Asobal en superar el Naturhouse La Rioja (41-30)

Els blaugranes han dominat la final des del començament, i ja al descans guanyaven 19-12

BarcelonaEl Barça d'handbol s'ha proclamat campió de la Supercopa Asobal després de derrotar el Naturhouse La Rioja en la final disputada a Valladolid (40-31). Els blaugranes han dominat des del començament, i ja al quart d'hora de partit manaven al marcador per 11-5. La renda no s'ha reduït i l'electrònic reflectia un contundent 19-12 al descans.

A la represa, la intensitat del Barça s'ha mantingut fins assolir l'avantatge màxim de deu gols (28-18) a quinze minuts del final. L'equip de La Rioja ha pogut maquillar el marcador al final tot i perdre amb contundència: 40-31.

El màxim anotador dels blaugranes ha sigut Kiril Lazarov, amb 7 gols, els mateixos que Pedro Rodríguez, del Naturhouse. Nikola Karabatic i Víctor Tomás, amb sis gols i 100% d'efectivitat, també han sigut protagonistes. Sota pals, les onze aturades de Daniel Saric (26%) han ajudat a mantenir el control en tot moment.