COPA ASOBAL
Esports 20/12/2014

El Barça no falla i hi haurà derbi a la final de la Copa Asobal (35-25)

El conjunt blaugrana s'imposa al Naturhouse la Rioja i es veurà les cares amb el Fraikin Granollers

BarcelonaEl Barça ha fallat i disputarà la final de la Copa Asobal contra el Fraikin Granollers. El conjunt blaugrana ha eliminat el Naturhouse la Rioja a la segona semifinal (35-25) i reeditarà la final de la temporada passada.

El Barça ha fet bons els pronòstics i ha guanyat el partit. Malgrat jugar el primer contra el segon de la Lliga Asobal, la diferència abismal entre els blaugranes i la resta d'equips de la competició fa que l'equip de Xavi Pascual sempre sigui candidat a la victòria, malgrat les ganes dels rivals de donar la sorpresa.

L'equip de Logronyo ha plantat cara, però la seva empenta només ha durat vint minuts. Fins aleshores el marcador era de tres gols per als blaugranes, però quan les cames han començat a fallar els de Xavi Pascual han desplegat tot el seu potencial ofensiu i s'han escapat al marcador. Al descans el resultat ja era de 19 a 12, i a la segona part la renda s'ha ampliat fins als deu (35-25).