Handbol
Esports 01/02/2014

El Barça derrota el Ciudad Encantada i es manté invicte (22-33)

L'equip que entrena Xavi Pascual no ha fallat en el duel de la quinzena jornada i continua sumant tots els partits per victòries

BarcelonaEl Barça ha derrotat el Ciudad Encantada i es manté en primera posició, invicte, a la lliga ASOBAL d'handbol (22-33). Els de Xavi Pascual han fet bons els pronòstics i han aconseguit la victòria a Conca, en un enfrontament que al descans ja guanyaven per sis gols de diferència (9-15).

Kiril Lazarov, amb sis gols (i un 100% d'efectivitat), ha estat el màxim anotador blaugrana, seguit de Víctor Tomás (5). Tot i que el màxim anotador del partit ha estat el local Leo Renaud-David, amb set dianes.

Amb aquest marcador, el conjunt blaugrana es manté líder després de quinze jornades, haven comptat tots els partits per victòries (30 punts). El segon és el Fraikin Granollers, a sis punts (24).