El Barça d'handbol, més líder després de superar el BM Aragó a domicili (19-30)

El conjunt de Xavi Pascual segueix sense conèixer la derrota a la lliga ASOBAL

Marta Campderrós
El Barça d'handbol celebra la victòria

BarcelonaEl Barça d'handbol segueix invicte a la lliga després de guanyar a la pista del BM Aragó per 11 gols de diferència (19-30). Nikola Karabatic, amb 6 gols, i Stranovsky, amb 5 dianes, han estat els màxims anotadors blaugrana. Amb aquesta victòria el líder és més líder i ha segellat el 10 de 10 a l'Asobal.

L'equip local ha començat marcant el ritme de la cita i ha anat per davant en el marcador fins el minut 20 (8-8). Després d'aconseguir empatar, un parcial de 2-6 dels de Xavi Pascual ha capgirat l'electrònic i s'ha arribat amb el 10-14 al descans.

En la represa del matx, l'equip català ha anat de menys a més. El Barça ha agafat avantatge sobre el seu rival amb 5 gols consecutius (10-19). Progressivament els blaugrana han anat augmentant aquesta diferència i finalment el partit ha acabat amb el resultat de 19 a 30.