Handbol

El Barça d'handbol viatja a casa del rival més difícil de la lliga

Entrerríos torna a la convocatòria davant el BM Osca, mentre que Martin Stranovsky tindrà descans

El líder de la lliga s'enfrontarà al BM Osca aquest dissabte (18.30 h, Sportmania) en la jornada 14 de l'Asobal. El primer i segon classificat de la competició es veuran les cares en el partit més destacat del cap de setmana. Xavi Pascual alerta de la perillositat del matx: " Per classificació, és el rival més difícil de la Lliga. Està fent una molt bona temporada. És un equip sòlid, que sap perfectament a què juga".

"Té molt clar a què juga. Tenen jugadors molt experts, que saben controlar el ritme de partit. Tenen capacitat de llançament, bon joc al pivot i bona definició dels seus extrems i a més la seva porteria, amb Rodrigo Corrales, està funcionant molt bé", ha comentat el tècnic del FC Barcelona.

Pel que fa a l'equip blaugrana, Pascual ha destacat que van pel camí correcte: "Nosaltres estem jugant molt bé des de l’inici. L’equip està responent a les expectatives. S’està entrenant molt bé i ens permet jugar a un ritme elevat". Tot i així, l'entrenador català és exigent i puntualitza que cal seguir treballant per si es presenten situacions difícils: "N o sempre les coses han de sortir bé i hem d’estar preparats per a quan les coses es puguin girar. Sabem que aquest dissabte no serà un partit fàcil".

Per part seva, el BM Granollers visitarà el Bidaosa també aquest dissabte (19.00 h).