Lliga Asobal
Esports 28/09/2011

El Barça es desfà sense problemes del Guadalajara (25-40) abans de debutar a la Champions

L'equip local només ha aguantat el combat 10 minuts fins que els de Xavi Pascual han imposat la seva superioritat

BarcelonaEl Barça Intersport d’handbol ha derrotat fàcilment el Quabit Guadalajara (25-40) en el partit avançat de la quarta jornada de la Lliga Asobal. L’equip local, ple de baixes per lesió, inclòs l’exblaugrana Mateo Garralda (41 anys), ha aguantat viu dins el partit durant els primers 10 minuts, que no ha permès que el Barça s’escapés a més de tres gols de distància. Però a partir d’aquest moment, entre Juanín i Víctor Tomàs han fet un estrip al Quabit pels extrems i han deixat el marcador sentenciat al descans (11-23). El parcial de 0-4 tot just començar la segona part ha sigut definitiu, i la diferència s'ha mantingut fins al final. Dissabte el Barça debuta a la Champions contra el Chambery francès.