Handbol
Esports 20/05/2012

El Barça Intersport es juga la lliga Asobal a la pista de l'Ademar Lleó (21h)

Aquest diumenge, l'equip blaugrana afronta la penúltima jornada de la lliga Asobal amb la obligació de guanyar per mantenir el lideratge per davant de l'Atlètic de Madrid, amb qui està empatat a 54 punts

Ara
1 min
Els jugadors del Barça Intersport confien en la remuntada / FCB

BarcelonaL'Ademar Lleó serà el jutge de la Lliga però el Barça Intersport depèn d'ell mateix per ser campió de la lliga Asobal a falta de dues jornades. Si guanya aquest diumenge (21h, Teledeporte) farà un pas gairebé definitiu per aconseguir el títol, perquè només li quedarà un partit i contra el BM Torrevieja (setè classificat) al Palau Blaugrana.

L'equip castellà, tercer a la classificació, ja té assegurada una plaça per jugar la Lliga de Campions l'any que ve, però té el repte de derrotar el líder a la seva pista, on en els últims 18 enfrontaments, ha pogut guanyar en cinc ocasions, empatar en quatre i ha perdut nou vegades.

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual creu que el proper rival ha fet una temporada “per treure’s el barret” i que la seva pista mai és senzilla: “Vaig dir que hi havia moltes pistes on es podia perdre, i Lleó és una d’elles”.

stats