El Barça Lassa no pateix en el debut de Pálmarsson (32-22)

L’islandès, que ha notat la inactivitat, ha tingut una actuació discreta

à.g.
Aron Pálmarsson aplaudint el públic.

BarcelonaEl Barça Lassa d’handbol es va desfer amb solvència de l’RK Zagreb (32-22) a la Lliga de Campions el dia en què Aron Pálmarsson va debutar amb la samarreta blaugrana. L’islandès, que va notar la inactivitat, va tenir una actuació discreta. La primera pilota que va tocar es va convertir en una assistència, però després va passar més aviat desapercebut: un gol en tres llançaments.

Segur i solvent, el Barça Lassa va dominar el partit des del primer moment. Kamil Syprzak (6 gols), Valero Rivera (5) i Dika Mem (4) es van moure bé en atac i Borko Ristovski va fer bones aturades per protegir la porteria d’un equip blaugrana que va arribar al descans amb un avantatge de nou gols (17-8). El conjunt català va controlar el partit amb més comoditat de la que s’havia imaginat, i això va permetre que Xavi Pascual aprofités per distribuir minuts amb generositat i fer algunes proves tàctiques.

El Palau torna a cridar “llibertat”

Els grups d’animació del Barça van repetir ahir la mateixa actuació de divendres durant el partit de l’Eurolliga de bàsquet. Els seguidors van presenciar en silenci els primers cinc minuts del duel d’handbol contra l’RK Zagreb i després van cridar “llibertat, llibertat” durant els cinc minuts següents. Després d’aquesta reivindicació de 10 minuts, els seguidors van cantar Els segadors.