HANDBOL
Esports 04/05/2018

El Barça reacciona contra el Valladolid (34-30) i jugarà les semifinals de la Copa

Els de Xavi Pascual s'enfrontaran aquest dissabte (19 h, Movistar+) al Puente Genil

BarcelonaEl Barça Lassa d’handbol ha superat aquest divendres els quarts de final contra el Valladolid (34-30) i disputarà aquest dissabte les semifinals de la Copa del Rei contra el Puente Genil (19 h, Movistar+).

A la primera meitat, els val·lisoletans han sortit més connectats, han estat més encertats de cara al gol i han aconseguit manar al marcador, un guió que els de Xavi Pascual no s’esperaven i s'ha arribat al descans amb el resultat de 17-14. La diferència de només tres gols ha sigut el millor que els podia passar als blaugranes, que van arribar a tenir una ratxa de cinc minuts sense marcar.

A la represa, el Barça ha sortit disposat a capgirar el partit i a partir del minut 10 de la segona part s'han avançat al marcador per manar, no sense patir, fins al 34-30 final.