HANDBOL

Un Barça cansat s'enfronta al Naturhouse La Rioja als quarts de final de la Copa

El conjunt de Xavier Pascual jugarà l'eliminatòria després que molts jugadors hagin disputat el Mundial de Qatar

Un Barça marcat pel sobreesforç físic d'alguns jugadors al Mundial de Qatar rep el Naturhouse la Rioja aquest dimecres (21 h / Esport3). Els de Javier González, segons a la classificació de la Lliga Asobal, parteixen amb, a priori, millors condicions físiques i frescor per afrontar els quarts de final de la Copa del Rei. El sorteig ha estat capritxós i ha propiciat un cara a cara entre els dos millors equips de la lliga.

L'eliminatòria, doncs, presenta l'escenari d'una final anticipada. En condicions normals els de Xavier Pascual serien clars favorits, però el cansament de les seves principals figures pot representar un handicap per als del Palau. Els jugadors de la selecció espanyola han arribat aquest dilluns a Barcelona i tenen dos dies per preparar el partit contra el Naturhouse. Pitjor encara ho tenen Nikola Karabatic i Cedric Soriando, que s'incorporaran a l'equip el mateix dimecres de partit. Els campions del món han de passar per una recepció institucional a París abans de tornar a les ordres de Xavier Pascual. 

De totes maneres, l'entrenador del Naturhouse manté la prudència i veu complicada la campanada: "És cert que físicament estem bé, tenim tots els jugadors i no hi ha cansament, però tot i així hi ha una gran diferència de nivell", ha assegurat.