ASOBAL
Esports 19/03/2011

El Barça Borges supera sense problemes el Conca i segueix intractable a l'Asobal (24-36)

El Barça Borges ha fet un pas més per conquerir la Lliga Asobal superant sense gaires dificultats el Conca, que només ha plantat cara en els primers vint minuts

Redacció
1 min
Iker Romero està passant un dels pitjor moments esportius des que va fitxar pel Barça el 2003.

BarcelonaEls homes de Xavi Pascual han sumat aquesta tarda la 22a victòria consecutiva a la pista del Conca 2016 i segueix com a líder invicte de la Lliga Asobal d'aquesta temporada.

El pivot Jesper Noddesbo, amb set dianes, i Víctor Tomàs, amb sis, han estat els més efectius, així com Saric, que ha aturat 11 dels 28 llançament que ha realitzat l'equip local.

Els blaugranes han controlat el partit des de l'inici i només han patit en els primers vint minuts. A partir del 25' els catalans han capgirat el rumb del partit i a la segona meitat, un parcial de 0-8 a l'inici ha trencat per complet el matx.

El Fraikin, contra l'Alcobendas

Demà al matí (13h) el Granollers disputarà a l'Olímpic el seu partit contra l'Alcobendas, darrer classificat de la Lliga amb cinc punts. Els de Manolo Cadenas, tercers a la taula, seguiran en aquella posició passi el que passi però un triomf encara els faria més fort i més després del triomf del Valladolid a Sagunt (23-26).

stats