HANDBOL
Esports 02/05/2011

Pascual: "El Rhein Neckar és un rival experimentat al qual no hem guanyat"

Els blaugranes ja s'han enfrontat dos cops a l'equip alemany aquesta temporada, amb un balanç de triomf dels alemanys al Palau i empat al partit de tornada

Efe
1 min

BarcelonaL'entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, ha dit sobre el seu rival a les semifinals de la Final a Quatre de la Lliga de Campions, el Rhein Neckar Lowen alemany, que és un equip experimentat. "És un equip al que aquest any encara no hem aconseguit guanyar", ha ressaltat Pascual. "Han estat trobades molt equilibrades i el partit de semifinals serà molt complicat. El Rhein Neckar té una defensa molt agressiva i una plantilla equilibrada i experimentada", ha afegit.

Serà el tercer partit dels blaugranes amb l'equip alemany, amb qui ja es van enfrontar en la fase de grups d'aquesta temporada amb un balanç de victòria alemanya en l'anada al Palau Blaugrana (30-31) i empat a la tornada (38-38).

El tècnic barcelonista ha incidit que "defensen sempre en 'sis-zero', són molt agressius, amb molta velocitat i efectius". "Sigui com sigui, encara no penso en aquest partit, ja ho prepararem quan arribi el moment", ha assenyalat.

"Els quatre equips que estem en aquesta final four podem guanyar-la i qualsevol que ens hagués tocat ens hauria obligat al màxim per superar-lo", ha reconegut.

"Quan ens van guanyar aquí a principi de temporada hi va haver qui va dir que no eren ningú i ara són a la final four després de guanyar de nou a la pista del Montpeller", ha recordat. De tota manera, l'entrenador blaugrana ha afirmat que el més important ara per al seu equip és el partit de dissabte contra l'Ademar Lleó, perquè "hi ha la Lliga Asobal en joc".

stats