HANDBOL: CHAMPIONS LEAGUE
Esports 01/05/2011

El Barça Borges es juga el seu futur europeu a la pista del Kiel

Després de vèncer al Palau per dos gols (37-25) el Barça Borges es mostra confiat de cara a la tornada a Kiel. El Barça vol ser a Colònia

Redacció
2 min
Laszlo Nagy ja va guanyar a la pista del Ciudad Real el 2006. Avui hi pot guanyar la Lliga amb el Barça Borges.

BarcelonaÉs la primera vegada en la història dels enfrontaments entre els dos equip en què els blaugranes disputaran el partit de tornada d'una eliminatòria en la temible pista germànica.

El més positiu per als barcelonistes és que en les dues últimes temporades van aconseguir els seus dos primers resultats favorables en deu anys de duel a la pista hanseàtica: la temporada passada van vèncer -el primer triomf en tot la història (30-32)- i en la present van empatar (28-28), encara que els dos xocs van ser en la fase de grups.

Després de la derrota de dimarts passat a la pista del Ciudad Real (30-27), que va acabar amb la condició d'invicte de l'equip de Xavi Pascual a la Lliga ASOBAL i que va ajornar en una jornada la celebració del títol de la lliga, la preocupació del tècnic ha estat tota la setmana en la recuperació física de la plantilla, desgastada després de disputar tres durs partits en només sis dies contra Valladolid, Kiel i Ciudad Real.

Per contra, el Kiel ha tingut tota la setmana per recuperar forces, ja que el seu pròxim partit de la lliga no serà fins al dia 4 de maig a la pista del Magdeburg.

La plantilla barcelonista va tenir festa dimecres i dijous. En ella hi ha el convenciment que la renda de dos gols serà suficient per accedir a la Final Four, encara que ningú parla de sortir a defensar els dos gols sinó d'anar per la victòria des del xiulet inicial, conscients que els germànics, que estaran recolzats per més de 10.000 aficionats, intentaran sentenciar el xoc com més aviat millor.

Marcar el ritme del partit, no cometre errors de passi en atac i defensar de la manera més sòlida, abrigats per Daniel Saric de les grans ocasions serà la clau perquè el Barça doblegui un rival, que ja els va apartar l'any passat del títol europeu a la final de Colònia (36-34).

En el bàndol alemany, el tècnic islandès Alfred Gislason és conscient que sotmetre el Barcelona a un xoc extremadament dur i físic serà fonamental per neutralitzar l'avantatge barcelonista.

"Serà difícil perquè el Barcelona és un equip molt experimentat i fora de la seva pista és tan fort com davant el seu públic. Tot i així, confio a vencer-los almenys per tres gols d'avantatge. Espero que els nostres aficionats facin més soroll que contra l'Hamburg i m'agradaria aconseguir un ambient que pressionés el Barcelona, ja que només juntament amb l'afició es pot completar amb èxit la tasca titànica que ens espera", ha dit l'entrenador del Kiel.

Gislason disposarà de tots els seus efectius al complet, ja que recupera l'extrem esquerre suec Henrik Lundström, que no va viatjar a Barcelona per problemes estomacals i Daniel Narcisse està molt millor del seu genoll.

stats