HANDBOL
Esports 20/02/2011

El Barça Borges farà una reclamació oficial pel gol no donat a Víctor Tomàs

El Barça Borges-Rhein-Neckar ha acabat amb polèmica. El Barça reclama un gol de Víctor Tomàs amb el temps gairebé complert i el delegat de l'EHF l'ha anul·lat

Redacció
1 min
Myrhol llança davant de Jernemyr

BarcelonaEl Barcelona Borges ha empatat (38-38) a la pista del Rhein-Neckar Löwen alemany després d'una jugada polèmica, ja que s'ha anul·lat un gol de Víctor Tomàs al darrer segon.

El jugador blaugrana ha llançat a porteria des del seu camp a porta buida i el gol ha estat anul·lat pel delegat de la Federació Europea (EHF), l'holandès Anton Van Dongen, per considerar que el temps havia conclòs, tot i les protestes del conjunt blaugrana.

La jugada ha començat quan restaven sis segons de partit i el Rhein ha decidit atacar amb set jugadors, rellevant al seu porter per un jugador de camp. En el servei la primera línia alemanya ha perdut la pilota i Víctor Tomás l'ha recuperat i l'ha llançat des de la seva pròpia línia de nou metres per marcar el gol que hauria donat la victòria als catalans i la segona plaça del grup A.

Els àrbitres, els danesos Nybo i Poulsen, no han anul·lat el gol en primera instància, però sí ho ha fet el delegat de la EHF des de la taula d'anotadors. Xavi Pascual, entrenador del Barça, ha dit que "hem fet un gol que no ens han donat i reclamarem".

stats