LLIGA ASOBAL
Esports 20/05/2012

El Barça Intersport acaricia la Lliga Asobal després de vèncer l'Ademar (30-34)

Els blaugranes guanyen a la difícil pista de l'Ademar Lleó i poden guanyar la Lliga al Palau Blaugrana el proper 2 de juny si superen el Torrevella

El Barça Intersport pateix per eliminar el Naturhouse

BarcelonaEl Barça Intersport ha fet els deures i s'ha imposat a l'Ademar de Lleó per 30-34 en el penúltim partit de la temporada. Aquest triomf permet als homes de Xavi Pascual sumar dos punts més que l'apropen al títol de Lliga. Tot i estar empatat amb l'Atlètic de Madrid a 56 punts, els catalans tenen el 'goal-average' a favor amb els madrilenys i s'enduran la Lliga si superen el Torrevella a la darrera jornada de Lliga al Palau.

El Barça ha anat de menys a més en el partit. Ha començat amb dubtes (5-3) i fins el minut 20 de partit no s'ha posat les piles. El moment clau del partit ha estat el parcial d'1-5 que ha fet el Barça amb el que s'ha situat per davant en el marcador. Del 12-9 s'ha passat al 13-14 i en aquell moment els blaugranes han controlat el partit i han marxat al descans amb dos gols de marge, 15-17. Els gols de Noddesbo i Enterríos, juntament amb les aturades d'un inconmensurable Saric (13 aturades al descans) han estat cabdals.

En el segon temps el Barça Intersport ha sortit a tancar el partit amb rapidesa i gràcies a la defensa ho ha aconseguit. Poc a poc ha augmentat la diferència en el marcador i ha passat a vèncer ràpidament per quatre gols (17-21) que fins aleshores ha estat la major diferència entre tots dos. Amb el partit trencat i l'Ademar acusant l'esforç inicial el Barça s'ha sentit molt més còmode i ha augmentat la seva renda fins els set gols (23-30).

Amb el partit resolt i els dos punts a la butxaca el Barça ha abaixat el ritme i això ha permès a l'Ademar respirar més tranquil. Del 27-34 s'ha passat al 30-34 final que deixa el Barça a un pas de repetir títol de Lliga per segona temporada consecutiva.