HANDBOL
Esports 10/12/2011

El Barça Intersport aconsegueix mitja Lliga a Vistalegre (23-25)

El conjunt de Xavi Pascual ha dominat durant tot el partit a l'Atlètic de Madrid gràcies a una defensa contundent, les aturades de Saric i l'encert de Nagy en atac

David R. Jover
2 min
La defensa del Barça pot condicionar el partit.

BarcelonaMitja Lliga al sac. És el resum que es pot fer després que el Barça Intersport hagi superat a casa seva l'Atlètic de Madrid en un partit que els blaugrana han dominat des del minut 5 de partit.

La clau per aconseguir el triomf ha estat en tres aspectes. El primer d'ells la defensa 6:0 del Barça, que ha estat realment contundent i important i ha demostrat per què és la millor de la Lliga Asobal pel que fa a gols rebuts. La segona clau ha estat Danjel Saric, que ha aturat diverses pilotes en els moments importants i això ha fet que el Barça marxés en el marcador.

El tercer i no menys important ha estat el capità Laszlo Nagy, que amb els seus vuit gols ha donat ales al Barça i ha generat molt joc pels seus companys. Ha estat determinant a la part final del partit i no s'ha amagat en cap moment. El magiar sens dubte ha demostrat que és un dels millors laterals drets del món. "Teníem moltes ganes de guanyar després del partit de la Supercopa d'Espanya en què vam perdre de forma contundent", ha afirmat Nagy després del partit, que a més ha afegit que "gràcies a la paciència en atac hem sortit victoriosos".

Els dos gols de diferència -amb un gol final de falta directa de Nagy amb el marcador a zero- dóna al Barça un petit marge als de Xavi Pascual sobre els matalassers. Tot i que queda molta Lliga Asobal, tant Barça com Atlètic de Madrid no es deixaran gairebé cap partit pel camí i tot fa pensar que la Lliga s'acabarà de decidir en el partit de la segona volta al Palau Blaugrana el proper mes de maig.

stats