HANDBOL
Esports 19/11/2011

El Barça Intersport esclafa el Bosna Sarajevo (17-43)

Els de Xavi Pascual segueixen liderant el grup i aquest dissabte han demostrat per què el conjunt bosnià encara no ha puntuat en tota la temporada

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça Intersport ha sumat la cinquena victòria de la temporada a la Lliga de Campions després de superar el Bosna Sarajevo per un contundent 17-43. Els catalans, que són líders de grup, no han tingut cap mirament pel cuer, que encara no ha aconseguit cap punt en aquesta edició de la Champions d'handbol.

Els de Xavi Pascual han anat guanyant durant tot el partit i al descans la diferència ja era de dotze gols, 9-21. En el segon temps l'avantatge ha anat creixent fins als 26 gols finals de diferència (17-43). Mikel Aguirrezabalaga, amb 6 gols, ha estat el màxim golejador del conjunt blaugrana.

Aquest resultat és el tercer millor registre pel que fa a diferència de gols en la història del Barça d'handbol a la Lliga de Campions.

Derrota del Fraikin

Pel que fa a la Lliga Asobal, el Fraikin BM Granollers ha caigut a la pista del Ciudad Encantada de Conca per 29-24 en un matx en què el conjunt vallesà ha anat per darrere en el marcador durant tot el partit.

stats