LLIGA ASOBAL
Esports 09/10/2011

El Barça es desfà del Caja 3 en un gran segon temps (34-25)

Els blaugrana segueixen líders després de superar el Caja 3 de Saragossa en la segona part. Juanín, amb 7 gols, el màxim golejador del partit

D.r. Jover
Saric és un dels jugadors més en forma del Barça

BarcelonaTenir a Daniel Saric a l'equip és garantia d'èxit a final de temporada. Les vint aturades que el porter de Bòsnia i Hercegovina va fer ahir són una mostra més del nivell de la porteria del Barça Intersport. Potser no és el millor porter del món, però a dia d'avui és el que en millor forma està. Només Sterbik (At. Madrid) i Omeyer (Kiel) li poden fer ombra a dia d'avui.

El partit d'aquest vespre davant el Caja 3 ha servit per veure el Barça patir. Encara que només fos una estona. Els primers trenta minuts de partit han estat fluixos en defensa i també en atac, on els blaugrana no sempre han trobat la millor opció. Amb 14-13 s'ha arribat al descans.

A la represa, però, els catalans han millorat en el joc ofensiu i també en defensa i això s'ha traduït en una diferència de vuit gols, 26-18, que finalment ha estat insalvable per als aragonesos. Juanín García, amb 7 gols, ha liderat l'atac dels blaugrana, que segueixen en el primer lloc de la taula amb 10 punts. L'Atlètic de Madrid de Joan Cañellas i David Davis i l'Ademar de Lleó d'Antonio García, Vicent Álamo i Álvaro Ferrer també sumen 10 punts.