Handbol: Champions League
Esports 28/04/2012

El Barça Intersport venç però cau eliminat de la Champions (36-33)

Els de Xavi Pascual han arribat a guanyar per quatre gols al Copenhaguen, però no han pogut capgirar l'eliminatòria tot i intentar-ho fins el darrer instant

BarcelonaAquesta vegada no ha estat possible. El Barça Intersport no ha pogut fer valer el 'factor Palau' per remuntar els sis gols de desavantatge (29-23) amb què els blaugranes van acabar el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. El 36-33 final no ha estat suficient per aconseguir una plaça per a la Final Four de Colònia, que és per al Copenhaguen de Cristian Malmagro.

El Copenhaguen ha demostrat la seva fortalesa i amb un partit molt sòlid i intel·ligent ha aturat un Barça Intersport que tan sols ha pogut situar-se tres gols per davant en el primer temps (17-14), però que després s'ha vingut abaix i amb un parcial d'1-6 ha vist com el conjunt danès s'ha situat 18-20 a l'inici de la segona meitat i el somni de la remuntada s'ha esvaït.

El Barça ho ha donat tot en atac, però ha perdut el partit i l'eliminatòria per culpa de la seva defensa. A més, ni Danjel Saric ni Johan Sjostrand han estat al nivell habitual i això ho ha pagat un Barça que no ha pogut fer res. En el segon temps el Copenhaguen s'ha situat per davant en el marcador i al minut 40' l'equip danès ha aconseguit una renda de dos gols (24-26) que ha acabat amb les opcions dels catalans.

Des d'aleshores i fins el final el Barça ha intentat, almenys, guanyar el partit per acabar amb un bon sabor de boca el partit i no s'ha aturat fins que ho ha aconseguit. Ha somiat amb la remuntada a falta de nou minuts gràcies a un parcial de 7-1 (31-27), però li ha faltat temps per culminar una remuntada pràcticament impossible.

El 36-33 demostra el gran partit que ha vist el públic del Palau Blaugrana, que es preguntarà per què el Barça no ha jugat tot el partit com en els darrers deu minuts de partit.