HANDBOL
Esports 09/11/2012

Un partit històric i desigual entre el Barça Intersport i el Fraikin Granollers

Els vallesans, que no podran comptar amb el seu millor jugador, cedit durant deu dies a un equip de Kuwait, visiten un Barça que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada

Ara
1 min
Grundsten intenta un llançament en el Fraikin Granollers-Cangas

BarcelonaEl Fraikin BM Granollers disputa aquest dissabte al Palau Blaugrana (18.30, Sportmania) un dels partits més complicats de la temporada. Ha de jugar contra el líder, invicte, i a més ho haurà de fer sense el seu millor jugador, Rodrigo Salinas. El xilè ha estat cedit durant deu dies a un equip de Kuwait, operació que va d'allò més bé al Fraikin pel que fa a l'aspecte econòmic. En aquest cas, els diners han estat més important que l'aspecte esportiu. La notícia positiva per als vallesans és la recuperació de Manel Pérez, el porter suplent del Fraikin.

El Barça Intersport, per la seva banda, té més a perdre que a guanyar. És el líder de la Lliga Asobal, empatat a triomfs amb l'Atlètic de Madrid, i a més posseeix el millor atac i la millor defensa de la competició. El fet de comptar amb Sterbik i Saric permet que els blaugranes encaixin menys gols del que és habitual. I és que els de Xavi Pascual acostumen a guanyar els seus partits amb una diferència de 12 gols.

Abans d'aquest partit, a les 16.15 hores, els aficionats a l'handbol podran veure un altre partit al Palau. El jugaran el Barça B i el Gijón. O el que és el mateix: segon i primer classificat a la segona divisió de l'handbol. Serà un bon aperitiu abans de veure el gran derbi de l'handbol català, que darrerament sempre es decanta pel costat blaugrana.

stats