HANDBOL
Esports 10/11/2012

El Barça Intersport supera el Fraikin Granollers i s'adjudica el derbi (31-24)

No ha estat fins a la segona part que els de Xavi Pascual s'han escapat en el marcador. La bona actuació de Gonzalo Pérez de Vargas no ha evitat la derrota vallesana

Saric i Sterbik, els porters del Barça Intersport

BarcelonaEl Barça Intersport segueix sense conèixer la derrota aquesta temporada i aquest dissabte ha superat el Fraikin BM Granollers en el derbi històric de l'handbol català per 31-24. Els locals, que són líders amb 9 triomfs en 9 partits, segueixen sent intractables, sobretot al Palau Blaugrana.

Els blaugranes han patit més del previst per desfer-se del Fraikin. I és que els de Toni Garcia han demostrat en el primer temps la seva duresa mental i en cap moment han deixat que els de Xavi Pascual s'escapessin en el marcador. El 14-12 del descans així ho ha acreditat. La defensa dels del Vallès Oriental, combinada amb l'encert de Gonzalo i una bona circulació de pilota, ha facilitat que el partit fos igualat els primers 30 minuts.

En el segon temps, però, ha passat el que tots ens imaginaven. El Barça Intersport s'ha fet més fort i físicament ha imposat el seu ritme al partit. Això ha significat que els locals han agafat un avantatge de sis gols (21-15) i han encarrilat el partit. Els 20 minuts finals han estat força tranquils per al Barça, que no ha patit en cap moment per la victòria. El resultat final, 31-24, deixa satisfets tots dos equips, encara que sigui de forma diferent.

El Fraikin sabia que al Palau es podia perdre, i més sense Rodrigo Salinas, cedit durant deu dies al Kuwait. La bona imatge del Granollers ha quedat palesa i els futurs rivals dels vallesans han quedat avisats.