HANDBOL
Esports 12/10/2011

El Barça Intersport necessita guanyar a Pamplona per mantenir el liderat

Els de Xavi Pascual, invictes a la Lliga Asobal, s'enfronten a l'Amaya Sport San Antonio (12.30 hores) al Pavelló Universitari de Pamplona

Efe
1 min
El Barça Intersport, campió de la Lliga dels Pirineus d'handbol

BarcelonaEl Barça Intersport, invicte a la Lliga Asobal al costat de l'Atlètic de Madrid i l'Ademar de Lleó, segueix amb la seva marató de partits i aquest dimecres (12:30 hores) s'enfronta a l'Amaya Sport San Antonio al Pavelló Universitari de Pamplona.

El fet que aquest dimecres sigui festiu ha provocat que l'horari del partit hagi donat poc més de 48 hores de respir a l'equip de Xavi Pascual, que diumenge i després d'una gran segona meitat va superar el Caja3 Aragó (34-25).

Aquesta voràgine de partits fa que el tècnic barcelonista intenti mantenir una línia ascendent en el joc de l'equip i jugadors com Albert Rocas, Cristian Ugalde o Marco Antonio Oneto estiguin sent els descartats habituals en el trio que ha d'escollir el tècnic català en cada partit.

Albert Rocas tornarà a la convocatòria de 14 jugadors, mentre que Ugalde, Oneto i Konstantin Igropulo quedaran fora per a aquest partit.

El Pavelló Universitari de Pamplona ha sigut de sempre una pista complicada pel Barça, encara que ha vençut en les dues últimes temporades. Serà també un xoc de retrobaments, ja que el blaugrana Mikel Aguirrezabalaga s'enfrontarà al seu germà Alberto, extrem esquerre dels navarresos i un dels seus millors homes. També Albert Rocas torna a la pista on la seva extraordinària progressió el va portar al Barça fa quatre temporades.

stats