Esports 25/03/2012

El Barça Intersport esclafa el Montpeller i assoleix el passi per a quarts de final (36-20)

Els homes de Xavi Pascual fan valer el factor Palau i superen amb claredat els francesos, que no han pogut amb l'arrencada dels blaugranes, que han sentenciat el matx al descans

D.r. Jover

BarcelonaEl Barça Intersport ha aconseguit el passi per a quarts de final de la Lliga de Campions després de superar el Montpeller Agglomération per 36-20. Els 6.677 espectadors que s'han aplegat aquest diumenge al Palau blaugrana han vist com el Barça Intersport ha remuntat els dos gols que tenia en contra i com els de Xavi Pascual han passat per sobre dels francesos de manera clara i contundent. La superba actuació del porter Danjel Saric ha construït un triomf que també s'ha basat en la intensitat dels primers compassos.

La gran defensa blaugrana, agressiva i sense fissures, ha permès que el posterior atac dels blaugranes anés millorant a cada atac. El gran inici golejador del capità Laszlo Nagy ha situat les primeres diferències en el marcador (12-4) i a mesura que ha avançat el partit l'avantatge ha anat creixent. El triomf al descans ha estat de nou gols (17-8), però a l'inici de la segona meitat els de Xavi Pascual han ampliat la renda a més de deu gols.

La diferència de tretze gols (31-18, min.52) ha trencat el partit. Els gols de Sarmiento (7), Noddesbo (5) i Juanín (5) han estat massa pel Montpeller, que aleshores s'ha donat per vençut i cada minut que ha passat ha estat de sofriment. Un gol d'Ugalde a falta de tres minuts ha suposat un avantatge de quinze gols (35-20) que ha fet embogir un Palau que aquest diumenge ha fet la seva feina. Ha animat i pressionat des del primer minut i això ha estat massa per al Montpeller, que no sabia què fer en els darrers instants de partit.

El 36-20 final ha estat massa per a un equip que al partit d'anada va demostrar molt més potencial que l'exhibit al Palau Blaugrana. El Barça, doncs, espera rival a quarts de final.