HANDBOL: COPA DEL REI
Esports 07/03/2012

El Barça Intersport pateix més del previst per superar el Naturhouse i ja és a semis (28-26)

Els homes de Xavi Pascual jugaran contra el Cuatro Rayas Valladolid les semifinals de la Copa després de superar el conjunt logronyès amb molta dificultat

Ara
1 min

BarcelonaEl FC Barcelona Intersport ha vençut aquest dimecres el Naturhouse La Rioja en el segon partit de quarts de final de la Copa del Rei d'handbol per 28-26. El conjunt català no ho ha tingut gens fàcil i no ha pogut superar els de Logronyo fins els darrers set minuts de partit, en els quals els de Jota González s'han vingut avall físicament i no han pogut amb un Barça que gràcies a Nagy i Rutenka ha donat la volta al marcador. Els de Pascual, doncs, ja saben quin rival tindran a les semifinals: el Cuatro Rayas Valladolid. El conjunt val·lisoletà ha superat l'Academia Octavio per 32-24 en el partit que ha obert la Copa.

El Barça ha sabut patir fins el final i ha tingut en el seu porter Danjel Saric l'heroi. Les aturades del bosnià en el tram final han servit per donar aire a un Barça Intersport que no s'ha mostrat tan fort com és habitual. La clarividència en atac no ha estat la dels partits a la Lliga Asobal i a la Lliga de Campions, però on més han patit els catalans ha estat en defensa. Al descans, el Naturhouse ha marxat al vestidor un gol per sobre, 13-14, i posant molts dubtes sobre el joc del Barça.

Tot i així els darrers deu minuts de partit han estat una exhibició de dos jugadors en atac: Laszlo Nagy i Siarhei Rutenka. L'hongarès i el bielorús han meravellat davant de porter i han decidit el matx en favor del Barça, que haurà de millorar molt el proper dissabte contra el Valladolid si vol aconseguir la Copa del Rei que s'està disputant a Torrevella.

stats