HANDBOL
Esports 17/12/2011

El Barça Intersport pateix més del previst per vèncer a Torrevella (32-34)

Els blaugrana han estat a punt de veure's derrotats a la pista d'un Torrevella que ha sabut superar la defensa catalana en diverses fases del partit

Entrerríos, durant el partit

BarcelonaAl cap i a la fi, victòria. És el més important que es pot extreure del partit del Barça Intersport a Torrevella. Avui els de Xavi Pascual no s'han mostrat tan consistents com en d'altres ocasions i han vist perillar els dos punts durant gran part de l'encontre.

I és que al minut 45 el Torrevella dominava per tres gols, 27-24, a un Barça que en aquell moment estava impotent. Però l'entrenador blaugrana ha sabut donar tranquil·litat als seus jugadors i gol a gol han pogut remuntar un matx que semblava perdut. Un parcial de 5-10 en els darrers quinze minuts ha decantat un partit que de perdre's podria haver posat en risc el liderat, i de retruc, el gran avantatge que tenia el Barça sobre l'Atlètic de Madrid.