Publicitat
Publicitat

Handbol

Barcelona mostra el logotip del Mundial 2013 d'handbol

El logotip i la imatge gràfica del Campionat del Món, que se celebrarà a ciutats com Barcelona i Granollers de l'11 al 27 de gener del 2013, han estat presentats aquest dijous a Barcelona

El logotip i la imatge gràfica del Campionat del Món, que se celebrarà a Espanya de l'11 al 27 de gener del 2013, han estat presentats aquest dijous a Barcelona pel Comitè Organitzador, quan falta poc més d'un any per a la celebració de la competició.

Óscar del Ama, director executiu del comitè organitzador, i Ignasi Rodríguez, director de comunicació i màrqueting, han estat els amfitrions de l'acte, al costat de Xavier Amador, gerent de l'Institut Barcelona Sports, que ha explicat tota la sèrie d'actes paral·lels relacionats amb l'handbol que es desenvoluparan a la ciutat, especialment en promoció escolar.

Els moviments en diagonal que realitzen els jugadors sobre la pista, en els llançaments o a les grades per part del públic han servit d'inspiració per a la realització del logotip i les aplicacions gràfiques, que permet nombroses combinacions de forma i colors.

Un total de 24 seleccions nacionals competiran pel títol de campió mundial i estaran distribuïdes en cinc seus. Tres d'elles ja estan confirmades: Barcelona, Granollers i Madrid. Dues més estan a punt de ser confirmades.

A l'acte hi han estat presents els jugadors de la selecció espanyola, que estan concentrats a Barcelona per preparar el Campionat d'Europa de 2012, organitzat per Sèrbia del 15 al 29 de gener.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT