Handbol
Esports 15/02/2011

Barrufet: "Mai seré un mite; només vaig tenir la sort de jugar al Barça"

El dorsal (16) de l'exporter serà retirat el dia 27 després del partit de Lliga de Campions contra el Chambery francès

Redacció
2 min
Rosell, Barrufet, Coll i O'Callaghan, a la presentació de l'homenatge.

BarcelonaL'exporter i excapità del FC Barcelona Borges, David Barrufet, que rebrà un homenatge al Palau Blaugrana el dia 27 que ve, ha assegurat avui que "mai no seré un mite; simplement una persona que va tenir la sort de jugar al Barcelona i tot el que arribi ara és un regal per a mi".

El seu dorsal, el número 16, serà retirat després del partit de Lliga de Campions contra el Chambery francès. D'aquesta manera el dorsal Barrufet es col·locarà al capdamunt del Palau Blaugrana, al costat dels d'Oscar Grau (2), Xavier O'Callaghan(4), Enric Masip (5), Iñaki Urdangarin (7) i Joan Sagalés (14).

El president del Barcelona, Sandro Rosell, amb el directiu responsable de la secció d'handbol, Eduard Coll, el gerent de l'equip, Xavier O'Callaghan, i el mateix Barrufet han revelat avui els detalls de l'acte, que es produirà el 27 de febrer al Palau Blaugrana.

Sandro Rosell ha explicat que "hi ha dues coses que em fan realment il·lusió: lliurar la insígnia als quals compleixen 50 anys com a socis i retre homenatge als esportistes que han portat al més alt el nom i els colors del nostre club".

"Se'n va anar una gran jugador -David Barrufet- i hem guanyat un gran advocat, i veure'l treballant amb nosaltres cada dia és la imatge que tinc de David", ha afegit el dirigent blaugrana.

Barrufet, de la seva banda, ha explicat: "Estic tan content com quan jugava. A més, ara tinc els caps de setmana lliures, cosa que no vaig tenir en 20 anys i em sembla tan bonica la feina que faig ara com la que feia quan jugava".

"No és un somni fet realitat, perquè mai no vaig arribar a somiar que podria arribar un dia com aquest o que el meu número fora retirat. Només em sento orgullós d'haver-ho donat tot per aquest club i seguir en aquests moments servint-li", ha afegit.

El gerent de la secció, Xavi O'Callaghan, ha explicat que per a aquell dia "tenim gran demanda d'entrades i demanem als abonats del Palau que retirin la seva dins d'un termini perquè el pavelló estigui ple".

L'acte d'homenatge a David Barrufet durarà una mitja hora després del partit de la Lliga de Campions i serà l'agulla final d'un cicle esportiu per al porter blaugrana.

Barrufet va tancar el passat 30 de maig, amb el seu últim partit al Lanxess Arena de Colònia -final de la Lliga de Campions davant del Kiel (34-36) per als blaugranes-, 7.830 dies com barcelonista. El porter va debutar a l'equip el 22 de desembre de 1988.

Enrere queden cinc Copes d'Europa consecutives (de 1996 a 2000), onze anys com capità de l'equip (juny del 1999 fins a la seva retirada), millor jugador del món el 2001 i 2002, i un total de 71 títols com a blaugrana.

stats