Esports 27/02/2011

El Barça Borges no té pietat del Chambéry Savoie el dia de l'homenatge a David Barrufet (38-23)

Han vençut amb molta comoditat el Chambéry, que en el partit d'anada va superar els de Pascual per un gol, però han perdut totes les opcions de ser segons de grup

David Jover
1 min
El jugador del Barça Borges Marco Oneto intenta superar el bloqueig de dos rivals del Chambery.

BarcelonaAbans de la festa de l'homenatge a David Barrufet calia fer la feina. La gent esperava que el partit anés igualat i fins i tot que arribés un moment on apareguessin els nervis, però no ha succeït en cap moment, ja que al primer temps, el Barça no ha deixat espai per a l'emoció. Per culpa del triomf del Rhein-Neckar, però, els blaugrana ja només poden ser tercers de grup.

El Barça ha sortit molt seriós, com no se l'havia vist en tota la temporada, i ha començat a afusellar la porteria defensada per Grahovac mitjançant Tomàs, que ha anotat cinc gols gairebé seguits per obrir el primer gran forat d'11-2 en tan sols 15'.

A partir d'aquí el partit ja no ha tingut història perquè els de Pascual han marxat al descans tretze gols amunt, 20-7, en el que suposa la millor marca defensiva dels catalans en la Champions League, només superada pel Ciudad Real, que en un partit contra el Bosna Sarajevo en va rebre sis.

En la represa, l'al·licient ha estat veure com Víctor Tomàs ha aconseguit la seva millor marca anotadora d'aquest any, vuit gols, i també per seguir al porter Johan Sjostrand, que actualment no està jugant gaire a causa del gran moment de bona forma de Danjel Saric.

El partit l'ha seguit a la llotja el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, que hi han assistit per seguir l'homenatge a David Barrufet.

stats