HANDBOL
Esports 25/02/2011

Barrufet: "Estic encantat d’haver pres la decisió de retirar-me”

L'exporter ha reconegut que està emocionat amb l'homenatge que rebrà diumenge i que segurament diumenge passarà molts nervis

Redacció
1 min
Blaugrana, Supercopes

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'exporter blaugrana del Barça Borges, David Barrufet, ha assenyalat en una entrevista avui a RAC 1 que no es penedeix d'haver-se retirat i descarta el seu futur com entrenador. S'ha mostrat emocionat i amb nervis davant la cita de diumenge.

Barrufet rebrà un homenatge el proper diumenge al Palau i ha fet referència a aquest moment dient que "Per ara no estic nerviós. Estic tranquil perquè, com que tampoc no sé què faran, prefereixo estar tranquil i gaudir diumenge del que vingui.”

També ha parlat dels motius de la seva retirada: “Ja ho havia pensat feia dos anys. Sempre comentava que amb 40 anys no volia jugar, però després d’un partit que vam empatar vaig decidir que no tenia ganes de seguir patint, de no passar-m'ho bé.”

p { margin-bottom: 0.21cm; } L'exporter, sobre la possibilitat de ser entrenador en un futur pròxim, ha estat clar. "Podem descartar que faci d'entrenador en un futur".

p { margin-bottom: 0.21cm; } A la pregunta sobre la possibilitat de jugar a l’estranger també ha respost clarament: "A mi m’agrada jugar al Barça i tenia clar que em volia retirar aquí. He tingut ofertes un cop retirat també per tornar a jugar i he dit que no, evidentment” i ha afegit que “no vaig ni preguntar els calés, vaig dir que no directament.”

stats