Handbol
Esports 26/01/2012

Diversos cotxes amb matrícula croata apareixen calcinats a la ciutat sèrbia de Novi Sad

Aquesta matinada un nou incident protagonitzat per radicals serbis ha dut a la Federació Croata d'Handbol a desaconsellar als seus aficionats que es desplacin a Belgrad per veure la semifinal que Croàcia disputarà contra Sèrbia aquest divendres

Efe
1 min
Un grup d'aficionats croats es lamenta per una jugada durant el Croàcia-França a la ciutat sèrbia de Novi Sad.

BelgradDiversos vehicles amb matrícules croates han aparegut aquest matí calcinats en diferents hotels de la ciutat sèrbia de Novi Sad, on dimarts passat ja es va produir l'atac a un grup d'aficionats croats quan tornaven al seu país, després de la disputa del partit entre Croàcia i França de l'Europeu d'Handbol que es disputa a Sèrbia.

Sobre les quatre de la matinada un grup d'assaltants va accedir a l'aparcament de l'hotel Vigor, on van calar foc a dos cotxes amb matrícules croates, que va afectar a un tercer, abans que pogués extinguir-se el foc.

Un atac que es va repetir posteriorment a l'hotel Sajama on va ser incendiat un tot terreny amb matrícula de Croàcia, que va afectar a un altre dels vehicles estacionats a l'aparcament.

Aquest incident es produeix tan sols una nit més tard que un grup d'aficionats radicals serbis ataquessin a un altre format per seguidors croats a la sortida de la ciutat de Novi Sad a la qual havien acudit a presenciar el partit entre Croàcia i França. L'incident es va saldar amb tres ferits lleus i la posterior detenció de tretze persones com a presumptes autors de l'atac.

Uns fets que han portat a la Federació Croata d'Handbol a desaconsellar als seus aficionats que es desplacin demà a Belgrad, on Sèrbia i Croàcia disputaran una de les semifinals del Campionat d'Europa.

stats