HANDBOL
Esports 22/01/2012

Espanya supera Croàcia en un final ajustat (24-22)

La bona actuació de la defensa en la segona meitat ha permès a Espanya aconseguir el triomf contra un dels rivals més temuts del campionat, que encara no coneixia la derrota

Ara
1 min
Joan Cañellas rep la falta de la defensa croata

BarcelonaUn gol del català Joan Cañellas a falta de trenta segons ha sentenciat el partit entre Espanya i Croàcia (24-22), que significa posar un peu i mig a les semifinals de l'Europeu de Sèrbia.

Aquest triomf deixa la selecció espanyola en una situació immillorable, ja que si el proper dimarts els de Valero Rivera superen Islàndia obtindran el bitllet per a les semifinals matemàticament. Per tant, seran a dos partits de somiar amb la medalla d'or de l'Europeu de Sèrbia.

No ho ha tingut gens fàcil Espanya per superar la selecció croata. Al descans Croàcia, amb Ivano Balic al capdavant, ha marxat amb tres gols d'avantatge, 11-14, però en el segon temps el seu atac s'ha encallat i tan sols ha pogut anotar vuit gols. La millora defensiva d'Espanya i la bona actuació del porter del Cuatro Rayas Valladolid, José Manuel Sierra, han influït en la davallada de Croàcia.

Amb empat a 21 en el marcador, el blaugrana Ugalde ha marcat un gol clau, i Maqueda i Cañellas s'han encarregat de sentenciar el partit en un final d'infart.

stats