EUROPEU SÈRBIA 2012
Esports 16/01/2012

Espanya enceta l'Europeu contra el rival més temible

Amb l'objectiu d'assolir, com a mínim, les semifinals, la selecció espanyola d'handbol debuta a les 18:15 hores contra l'actual campiona de tot, França

David R. Jover
1 min

BarcelonaAmb quatre jugadors catalans a les seves files, Joan Cañellas, Cristian Ugalde, Víctor Tomas i Viran Morros, la Selecció Espanyola d'handbol comença aquest dilluns la seva participació a l'Europeu de Sèrbia que té un premi molt sucós pel guanyador: accés directe, i sense preolímpic, pels Jocs Olímpics.

Els homes de Valero Rivera, però, tenen la presència al preolímpic, que es disputarà del 6 al 8 d'abril, assegurada i el seu objectiu en aquest Europeu és arribar, com a mínim, a les semifinals. Si es pot anar més enllà, millor.

Però no serà fàcil. I menys amb el primer partit. I és que Espanya se les haurà en el primer matx amb França, actual campiona de l'Europeu, el Mundial i també de la medalla d'or dels Jocs Olímpics del 2008. Sens dubte és l'actual dominadora i de la mà de Karabatic, Abalo i Omeyer voldrà revalidar el títol. El segon partit serà contra Hongria i el tercer contra Rússia. Per assolir la segona fase la selecció espanyola haurà de quedar entre els tres primers, tot i que en aquesta se sumen els punts aconseguits contra els rivals que s'han classificat.

Calendari de la primera fase

:

Espanya - França (Dilluns 16 de gener a les 18.15 hores - Teledeporte)

Espanya - Hongria (Dimecres 18 de gener a les 20.15 hores - Teledeporte)

Espanya - Rússia (Divendres 20 de gener a les 18.15 hores - Teledeporte)

stats