HANDBOL
Esports 02/04/2011

El Barça Borges perd a Veszprem però assoleix el passi pels quarts de final (30-26)

Gràcies a una segona part molt bona i amb molta intensitat, els de Xavi Pascual han salvat l'eliminatòria de vuitens i ja són a quarts de final

David Jover
Rutenka intenta el llançament

BarcelonaEl Barça Borges ja és a quarts. Com és habitual en la Champions ha patit, però gràcies a un segon temps immaculat ha aconseguit allunyar els fantasmes d'una eliminació precoç. El Veszprem, però, manté un rècord: fa més de cinc anys que no perd a casa.

Una sortida en tromba, amb un parcial de 4-11, ha donat ales als blaugrana, que tenien peu i mig fora al descans. Els millors minuts han estat liderats per Nagy, Rutenka i Víctor Tomàs.

A la primera part els homes de Xavi Pascual han estat nefastos, no han semblat ells, els ha faltat molta intensitat en la parcel·la defensiva i també més coratge en l'atac.

El primer mur que s'ha trobat el Barça ha estat el del porter veterà Dejan peric. L'exblaugrana s'ha fet un fart d'aturar llançaments, fins a dotze, i ha estat l'autèntic malson dels catalans. A l'altra banda, Pascual tenia problemes a la porteria.

Sjostrand no estava gens encertat i el preparador blaugrana va donar entrada el jove Gonzalo Pérez de Vargas, que amb vint anys va demostrar que és un porter de futur. Gonzalo va sortir amb un 10-3 al marcador i va calmar els ànims de la defensa catalana amb un parell d'aturades de mèrit.

Reacció obligada

Però a la represa tot ha canviat. El Barça ha sortit amb la mentalitat de sempre, la d'equip guanyador i a poc a poc ha anat reduint distàncies en el marcador fins a empatar el matx a 19 al minut 43 de partit. Tot això, amanit per un millor Sjostrand.

A partir de què els blaugranes han vist que podien manegar la renda com volien s'han relaxat i d'estar empatats a 24 després d'un de Juanín, han deixat que el Veszprem augmentés la diferència final a quatre gols, 30-26, després d'una exhibició de Vujin, 11 gols.