Esports 09/11/2016

El Barça manté pels pèls la ratxa de victòries a l'Asobal

Els homes de Xavi Pascual han derrotat l'Ademar per 26 a 25 i han sumat la victòria consecutiva número 101 a la lliga

La samarreta commemorativa de les 100 victòries del Barça Lassa a l'Asobal

BarcelonaEl Barça Lassa d'handbol ha celebrat al Palau Blaugrana els 100 triomfs consecutius a l'Asobal. Els homes de Xavi Pascual ho han fet de la millor manera possible, derrotant l'Ademar de Lleó i sumant la victòria 101 seguida a la lliga espanyola. Això sí, un triomf agònic i que no s'ha resolt fins a l'últim minut (26 a 25).

El partit ha estat ajustat i el Barça Lassa ha hagut de suar per derrotar un Ademar que s'ha situat per davant del marcador abans del descans. Els de Xavi Pascual, però, han reaccionat al a segona part i han agafat avantatge. Però els blaugranes mai s'han acabat de distanciar i l'equip de Lleó ha arribat al tram final amb possibilitats, empatant a falta d'un minut.

Però un bon atac del Barça i un error de l'Ademar en la darrera acció del partit han permès que els de Xavi Pascual mantinguin la ratxa de partits guanyant.

D'altra banda, aquest dimecres també ha jugat el Fraikin Granollers, que ha derrotat el Port Sagunt per un contundent 38 a 25.

Celebració de les 100 victòries

Abans del partit els jugadors, vestits amb una samarreta commemorativa, han festejat l'efemèride amb els aficionats i han passat per un passadís d'homenatge format per nens i nenes.