HANDBOL
Esports 23/11/2013

El Fraikin Granollers cau a la pista del Puente Genil (26-20)

Els vallesans han mantingut el ritme a la primera meitat, però a partir del descans han anat a remolc dels cordovesos

Marta Campderrós

BarcelonaDesprés de retrobar-se amb la victòria la passada jornada contra el BM Guadalajara (20-18), els homes de Toni Garcia volien tornar a agafar el ritme de joc que fins ara tants bons resultats els havia donat. Però no ha pogut ser. El Fraikin Granollers ha caigut al pavelló Ángel Ximénez del Puente Genil aquest dissabte (26-20).

El Puente Genil ha començat dominant el partit (5-2, minut 7). Rodrigo Salinas ha aconseguit remuntar el marcador pels catalans al minut 17 (6-7), però els cordovesos han fet servir la seva condició de local i han capgirat de nou l'electrònic (10-9, minut 23). Els de Granollers han anat de més a menys i, progressivament, el conjunt d'Antonio Ortiz ha anat ampliant el seu avantatge fins arribar al descans (15-11).

En la represa han seguit dominant els de casa (17-12, minut 35). Els catalans no ha pogut reaccionar a temps i la concentració del Puente Genil en pista l'ha permès mantenir la renda de gols fins al final del marx. Finalment el resultat ha estat 26-20.