Handbol
Esports 09/04/2011

El Fraikin Granollers vol donar la sorpresa contra el Ciudad Real i arribar a la final de la Copa del Rei

Els vallesans volen aprofitar els problemes físics que arrosseguen diversos jugadors de l'equip manxec: Entrerríos, Roberto García Parrondo i Chema Rodríguez

Redacció
2 min
Dura defensa del CAI Aragó contra el Fraikin Granollers.

BarcelonaEl Fraikin Granollers i el Renovalia Ciudad Real disputen a la Copa del Rei una semifinal d'alt voltatge (16.00). Els vallesans, que estan completant una temporada excel·lent -són tercers a l'ASOBAL- busquen donar la sorpresa i plantar-se a la final de Copa del Rei, 24 anys després. Per aconseguir-ho, els homes que entrena Manolo Cadenas volen aprofitar-se dels problemes físics que arrosseguen diversos jugadors de l'equip dirigit per Talant Duixebàev: Alberto Entrerríos, Roberto García Parrondo i Chema Rodríguez.

El Ciudad Real parteix com a favorit, però el Granollers serà un rival d'altura. Manolo Cadenas ha inculcat en els seus jugadors aquesta força que el caracteritza. Ha construït un equip que sap cap a on camina i que, quan està endollat en defensa, és molt difícil de superar. Ni tan sols els greus problemes econòmics que travessa l'entitat, que deu diverses mensualitats als jugadors, ha llastat un equip que busca colar-se a la final d'un torneig que mai ha aixecat. La seva última final la va disputar en la temporada 1986-87, quan va perdre per la mínima davant de l'històric Atlètic de Madrid (20-19).

El conjunt manxec, que seguirà sense poder amb l'internacional francès Dinier Dinart, va guanyar l'Amaya Sport San Antonio per la via ràpida, sense haver de realitzar un gran esforç, la qual cosa va permetre al seu entrenador rotar a una plantilla molt castigada físicament. Una superioritat que també va mostrar el Granollers davant del CAI Aragó. Malgrat el seu irregular inici de partit, les rotacions de Manolo Cadenas li van donar més consistència al seu equip en defensa. A més, l'entrada del central Aidenas Malasinskas va desembussar el seu equip en l'atac posicional. El lituà va donar un recital en la direcció, mentre el seu company Ivan Nikcevic era un punyal des de l'extrem -deu gols- .

stats