HANBDOL
Esports 22/02/2015

El Fraikin Granollers suma el primer triomf en la Copa EHF d'handbol

Els granollerins han superat el San Petersburg a domicili (22-27) en la segona jornada de la fase de grups de la competició

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha aconseguit un important triomf aquest dissabte a la pista del San Petersburg rus. Els de Carlos Viver han aconseguit així el primer triomf en la fase de grups de la Copa EHF d'handbol, la competició europea que disputen els vallesans.

Després d'empatar contra l'Holstebro danès la setmana passada en un partit en què els granollerins van remuntar però no van aconseguir guanyar (28-28), el triomf d'aquest diumenge els permet seguir tenint opcions en aquesta competició europea.

Els de Carlos Viver han marcat el ritme en el primer temps i han aconseguit anar al descans amb un avantatge de 8 gols en el marcador (6-14). En el segon temps, els locals han reaccionat i s'han apropat en el marcador (22-24), si bé, tot i els problemes, els vallesans han marcat tres gols en els últims minuts que els han permès sumar dos importants punts.

San Petersburg 22

Fraikin Granollers 27

San Petersburgo (6+16): Shitsko; Nasyrov (-), Kungurov (1), Kiselev (2), Harbuz (-), Junisbekov (6), Dryapochko (6), Kishou (-), Pyshkin (2), Blagonadezhdin (1), Smakhtin (-), Kalarash (1), Chezlov (1), Mirzoev (-) Kovalenko (2) i Kireev (-).

Frakinin Granollers (14+13): Pejanovic (Sastre, p.s); Blanxart (2), Cañellas (-), García (-), Pérez (2), Figueras (1), Solé (5), Resina (5), Ruiz (3), Baladao (-), Grundsten (2), Gilherme (4) i Del Arco (3).

Marcador cada 5 minuts: 1-2, 3-3, 3-4, 3-8, 5-10, 6-14 (descans), 9-16, 11-17, 14-19, 22-24 y 22-27.

Àrbitres: Fabian Baumgart i Sascha Wild. Han exclòs per dos minuts Pyshkin, Kalarash (2) i Kungurov, per al San Petersburg, i a García, per al Fraikin Granollers.

Incidències: partit de la segona jornada del Grupo B de la Copa EHF disputat en el San Petersburg Arena davant 1.700 espectadors.