Handbol
Esports 20/09/2013

El Fraikin Granollers rep el Cuatro Rayas Valladolid en el seu debut a casa

L'equip vallesà només té el dubte del lateral Álvaro Ruiz

Ara
1 min

BarcelonaEl Fraikin Granollers s'enfronta aquest divendres (20.30 hores) al Cuatro Rayas Valladolid en el primer partit de Lliga al Palau d'Esports, on volen estrenar-se amb una victòria per continuar amb el bon debut que va tenir fa una setmana a la pista del BM Aragó (24-27).

El Granollers necessita que el Palau d'Esports sigui una fortalesa. La temporada passada van aconseguir 21 punts dels 30 possibles en els partits que van jugar a casa, demostrant així ser un equip gairebé imbatible a la seva pista.

El Valladolid és un clàssic per al Granollers, s'han enfrontat fins a vint-i-tres vegades. És un rival que sempre ha portat molts problemes als catalans, i així ho reflecteix l'estadística: deu victòries per al Granollers, tres empats i nou triomfs del Valladolid, encara que en l'últim xoc a Granollers, l'equip català es va emportar el partit (30-25).

Aquest divendres, el tècnic del Granollers, Toni Garcia, només té el dubte del lateral Álvaro Ruiz, que va acabar amb molèsties al genoll en el partit de Saragossa.

stats