HANDBOL
Esports 16/03/2014

El Fraikin Granollers i el Globalcaja Ciudad Encantada empaten en un partit d'infart (27-27)

El Granollers tenia l'oportunitat de distanciar-se del Naturhouse La Rioja, que no va passar de l'empat davant del Valladolid

GranollersEl Fraikin Granollers ha aconseguit un miraculós empat davant un Globalcaja Ciudad Encantada (27-27) que ha estat superior en la major part del partit.

Els dos equips han sortit a la pista amb més de dos punts en joc. El Granollers tenia l'oportunitat de distanciar-se del Naturhouse La Rioja –tercer classificat–, que aquest dissabte no ha passat de l'empat davant del Valladolid (28-28), el penúltim classificat de la lliga Asobal. Per la seva banda, el conjunt de Conca és el quart millor conjunt d'aquesta segona volta i aspira a acabar sisè i igualar així la millor posició de l'equip a la lliga Asobal.

Les defenses han estat les grans protagonistes a les dues àrees. No ha estat fins al minut 15 de partit que s'ha trencat la igualtat i l'intercanvi de gols al marcador. Un parcial de 5-0 a favor dels locals (11-7, min 20) semblava que encarava el partit cap als catalans, i ha obligat al tècnic visitant a demanar temps mort.

La reacció dels de Conca ha estat immediata: amb un parcial de 0-3 (11-10) han tornar a entrar en el partit, gràcies a unes molt bones accions defensives. Aquesta vegada, ha estat el tècnic local, Toni García, que ha demanat temps mort. Les defenses han estat cada vegada més dures i el primer temps ha acabat amb 2 exclusions per als locals i 3 per als visitants. Al final s'ha arribat al descans amb 14-12, i un lliure directe a favor del conjunt de Conca, que ha bloquejat la defensa.

A la represa, els visitants han començat més forts que els catalans, i ha aconseguit empatar el partit al minut 7 (17-17), després d'un parcial de 0-3 per als visitants en poc més d'un minut. La bona defensa visitant ha propiciat molts errors en un atac del Granollers sense idees i amb moltes mancances.

Els visitants han sabut aprofitar la debilitat del Granollers per aconseguir un parcial de 0-4 (19-22) i han obligat a Toni García a demanar el segon temps mort per no deixar escapar el partit. El Globalcaja ha aconseguit mantenir la distància de 3 gols fins al minut 20, quan els locals han tornat a empatar el partit a 25.

Els nervis han estat determinants llavors. S'ha entrat en els últims cinc minuts amb un gol a favor de l'equip de Equisoain (25-26) i semblava que tot estava en mans dels de visitants.

No obstant això, l'exclusió de Lipovina ha fet molt mal als visitants que han patit per aguantar l'empat. L'última possessió ha estat per als visitants que no han pogut desfer l'empat a les acaballes.