Handbol
Esports 04/04/2011

Els jugadors del Fraikin Granollers s'afaiten la barba 84 dies després, tot i que encara no cobren

El capità diu que la situació està afectant el seu rendiment, i que si no se soluciona aviat prendran altres mesures, "tinguin les conseqüències que tinguin"

Albert Solé
2 min
Els jugadors del Granollers han portat la barba com a signe de protesta durant 84 dies.

BarcelonaLa situació dels jugadors del Fraikin Granollers d'handbol comença a ser desesperada. El 10 de gener van decidir no tornar a afeitar-se fins que la directiva del club no solucionés els problemes econòmics. Durant aquests tres mesos tothom ha sabut que els jugadors del club degà de l'handbol català no cobraven perquè les seves barbes no paraven de créixer. Avui, però, farts que aquesta mesura de protesta tampoc servís de res, i perquè el seu aspecte físic començar a ser deplorable, els jugadors s'han afaitat la cara un altre cop després de 84 dies sense fer-ho. I han aprofitat aquest moment per fer una altra roda de premsa per denunciar que res ha canviat en el BM Granollers, i que als jugadors els deuen des de 2 mesos i mig fins a 10 en alguns casos extrems. A més, han advertit que si després de la Copa del Rei no cobren el que els deuen, "prendrem les mesures que siguin necessàries, tinguin les conseqüències que tinguin".

"Els patrocinadors estan al corrent de pagament, aquest no és el problema, però la directiva creia que n'aconseguiria més i no els ha sortit bé", explica el capità vallesà Àlvaro Ferrer. "La bona marxa esportiva no ha millorat els ingressos, però tu no pots començar una temporada amb aquestes perspectives", diu, i afegeix: "Des del 2009 que patim retards en els pagaments". Ferrer, però, mai ha demanat la dimissió de ningú: "Nosaltres no busquem culpables si no que volem solucions, i ells són els responsables del que està passant". El capità també comenta que fins ara han demostrat sobre la pista que aquests problemes econòmics no els han afectat i que han rendit de forma espectacular [són tercers a la Lliga Asobal i dimecres debuten a la Copa del Rei], "però ha arribat a un punt que el problema econòmic pesa més que la nostra feina, ens passem el dia parlant de diners i això fa que ja no rendim igual".

stats