Fraikin Granollers
Esports 20/10/2012

El Fraikin Granollers buscarà seguir sumant a la pista del cuer

L'equip vallesà és novè a la classificació i la setmana passada va aconseguir la primera victòria com a visitant a la pista de l'Osca

Ara
1 min
Raúl Campos, en una acció del Fraikin Granollers-BM Cangas

BarcelonaEl Fraikin Granollers juga aquest dissabte (20 hores) a la pista del Cuatro Rayas Valladolid en el partit corresponent a la setena jornada de la lliga ASOBAL. L'equip vallesà intenterà aconseguir la victòria per obrir una escletxa important amb els seus rivals directes i de pas buscarà enfilar-se cap a les posicions més capdavanteres de la taula. El tècnic del Fraikin Granollers, no podrà comptar amb els lesionats Pérez, Raigal, Resina i Del Arco, però en canvi recupera el capità Campos.

El Cuatro Rayas Valladolid, entrenat per l'exseleccionador espanyol, Juan Carlos Pastor, arriba al partit com a cuer de la Lliga Asobal, on només ha sumat un punt després d'empatar de forma agònica la setmana passada a la pista de l'Helvetia Anaitasuna. Igual que el Fraikin Granollers, el Balonmano Valladolid també és víctima de problemes econòmics que l'ha fet renunciar a alguns dels seus jugadors més destacats dels últims anys, com Gurbiondo, que va fitxar pel Barça Intersport, o Sierra que va marxar al PSG.

Per aquesta jornada, el Cuatro Rayas Valladolid no podrà comptar amb jugadors importants com Perales i Lamariano, lesionats de llarga durada, ni tampoc amb Víctor Alonso, que va ser sancionat en l'acció final de l'últim partit del seu equip contra l'Helvetia Anaitasuna.

stats