Handbol
Esports 30/03/2013

El Fraikin Granollers intentarà trencar la imbatibilitat del Barça Intersport a l'Asobal

Els blaugranes, que compten per victòries tots els partits de lliga, visiten el Palau d'Esports, una de les pistes més complicades de la competició (12.30 h, TDP)

Efe
2 min
Victor Tomás marca contra el BM Aragó

BarcelonaEl Barcelona Intersport afronta aquest diumenge (12.30 h, TDP) el segon derbi català de la temporada, aquesta vegada a la pista del Fraikin Granollers, en un xoc que podria representar la trentena victòria consecutiva dels blaugranes en les competicions domèstiques aquesta temporada, on no coneixen la derrota i compten tots els partits per victòries.

Un total de 23 victòries en Lliga ASOBAL, dues en Copa ASOBAL, tres en Copa del Rei i una en la Supercopa d'Espanya és el balanç de l'equip de Xavi Pascual fins avui, encara que el tècnic no vol parlar de marques o rècords perquè la seva preocupació està en les baixes que té a l'equip.

El central Dani Sarmiento es va lesionar en el darrer entrenament i estarà quinze dies de baixa a causa d'una lesió als isquiotibials de la cama esquerra.

El pivot Magnus Jernemyr tampoc jugarà, perquè ha de descansar pel seu problema de cervicals i el lateral Mikel Aguirrezabalaga també arrossega problemes físics i és dubte. Així, entren en la convocatòria els extrems de la quota de formació Aitor Ariño i David Balaguer.

El de Granollers serà l'últim partit abans de la parada pels enfrontaments de classificació de seleccions per a l'Europeu 2014. Pascual perdrà onze dels seus 16 séniors i a la tornada ja haurà de preparar, en tan sols una setmana, la jornada de lliga ASOBAL, i en dues, l'anada de quarts de final de Lliga de Campions a la pista de l'Atlètic de Madrid.

Sisè en la taula, el Granollers de Toni Garcia arriba de perdre a la pista del CAI Aragó en Lliga (35-32) i ser eliminat a la Copa per l'Atlètic de Madrid (33-38) a Vistalegre. Un cop dur per als vallesans que estan realitzant una bona temporada, especialment en la seva pista.

Cal recordar que si Juanín García anota set gols serà el primer jugador en la història de l'ASOBAL a sumar 2.000 gols.

Encara que el Palau Olímpic de Granollers és una pista complicada, els blaugranes no perden en ella des de la temporada 2006-2007 (27-26), pitjor en la present campanya només el Conca (22-26) i l'Osca (30-31) han guanyat allà en competició lliguera, on han tingut tres empats.

Sota la direcció de central lituà Aidenas Malasinkas, màxim golejador de l'equip amb 94 gols, seguit del pivot suec Niklas Grunsten (91) i els laterals esquerrans Raúl Campos (89) i el xilè Rodrigo Salinas (78), els vallesans són un rival complicat.

També són perillosos si poden executar el contraatac, amb David Resina com a màxim exponent per l'extrem esquerre i Moisés Blanxart pel dret, recolzant-se en l'efectivitat del jove meta Gonzalo Pérez de Vargas, cedit pel Barcelona i que deixarà l'equip a final de temporada per anar-se'n al Tolosa.

stats