Lliga Asobal
Esports 28/11/2012

El Fraikin Granollers vol seguir mostrant el bon nivell de joc contra el Naturhouse la Rioja (20:45 hores)

Els vallesans han fet bons partits contra grans rivals com el Barça i l'Atlètic de Madrid, i ara aspiren a guanyar al tercer classificat

Ara
1 min
Raúl Campos, en una acció del Fraikin Granollers-BM Cangas

El Fraikin Granollers disputa contra el Naturhouse la Rioja (20:45 hores) el partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga Asobal. Els vallesans van començar la temporada de forma irregular, però però la bona dinàmica de joc contra els millors equips de la lliga, com ara en la visita del Barça i de l'Atlètic de Madrid, ha fet que els de Toni Garcia recuperin la confiança en el seu joc. El Fraikin és el vuitè classificat de la Lliga Asobal i rep al Naturhouse la Rioja que és el tercer classificat.

L'equip de Logroño és un conjunt consolidat a la categoria i que aquest any compta amb una plantilla per poder aspirar als llocs nobles de la classificació, però el Fraikin Granollers no es vol posar límits, i saben que mantenir el to defensiu dels últims partit i l'encert en atac serà clau perquè els vallesans puguin plantar cara a qualsevol equip de la lliga.

El Naturhouse la Rioja arriba al Palau Olímpic després de jugar el seu partit de la Copa EHF, la segona competició europea. En el debut a la competició, l'equip entrenat per Javier González "Jota" va guanyar còmodament a la Vijvodina, i ha servit perquè l'equip de Logroño recuperi gran part dels seus jugadors lesionats, a excepció de Garabaya, lesionat de gravetat, i amb el dubte de Capote.

stats