Lliga Asobal
Esports 09/06/2012

El Fraikin Granollers presenta un preconcurs de creditors per buscar viabilitat econòmica

El vuitè aquest any a la Lliga Asobal ha presentat aquest dissabte una sol·licitud al jutjat mercantil de Barcelona

Efe
1 min

GranollersEl Fraikin Granollers, vuitè aquest any a la Lliga Asobal, ha presentat aquest dissabte una sol·licitud per a un preconcurs de creditors al jutjat mercantil de Barcelona que li concedeixi viabilitat econòmica a partir de la pròxima temporada.

Segons que ha informat el club català, aquest preconcurs de creditors "ha de permetre fer front als resultats negatius acumulats" els últims anys.

La junta directiva, presidida per Josep Pujadas, així ho va decidir dilluns passat en una reunió, després de les conclusions a les quals es va arribar després d'una auditoria externa, on es recullen uns resultats negatius que, per llei, obliguen el club al procés de preconcurs de creditors. El club admet "gravetat en la situació econòmica".

La figura del concurs de creditors, nova denominació del que s'ha conegut fins fa uns anys com a suspensió de pagaments o fallida, permet a les entitats organitzar el deute acumulat per garantir la viabilitat econòmica de la institució.

Amb la sol·licitud del preconcurs de creditors s'obre un procés de quatre mesos en els quals el BM Granollers haurà de negociar amb els seus creditors els pagaments pendents que li evitin el concurs de creditors.

stats