Handbol
Esports 18/10/2011

El Fraikin Granollers s'enfrontarà al Bregenz Handball austríac a la Copa EHF

El partit d'anada dels setzens es jugarà el 26 o 27 de novembre a Àustria, i la tornada el 3 o 4 de desembre a Granollers

Ara
1 min

BarcelonaAquest migdia s'han sortejat els setzens de final de la Copa EHF 2011-12 i el Fraikin Granollers s'haurà d'enfrontar Bregenz Handball austríac,amb el partit de tornada al pavelló Olímpic de Granollers.

Els rivals dels granollerins ja han disputat una ronda prèvia en què han eliminat el Polva Serviti d'Estònia en vèncer els 2 partits (23-26 a Estònia i 23-19 a Bregenz). En aquests moments es troben situats a la segona posició de la Lliga austríaca i compten a les seves files amb la presència de diversos internacionals austríacs (Mayer, Klopcic, Günther, Watzl o Wagesreiter) així com Podrvsic (eslovè) i Banic (croat).

L'altre equip de la lliga ASOBAL al sorteig, el Cuatro Rayas Valladolid jugarà contra el RK Gorenje Velenje de Slovènia, amb la tornada a casa també. Els partits d'anada es jugaran el 26 o 27 de novembre, i els de tornada el 3 o 4 de desembre. Els emparellaments de vuitens de finals se sortejaran el 6 de desembre.

stats