HANDBOL
Esports 07/10/2018

El Fraikin Granollers torna amb les mans buides d'Irún (28-27)

Gassama ha estavellat un llançament en l'últim minut i no ha pogut evitar el triomf del Bidasoa

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha deixat escapar els dos punts de la pista del Bidasoa d'Irún en els últims minuts (28-27). Els vallesans han plantat cara fins al final, però han topat amb un combatiu rival i amb un llançament al pal de Gassama en l'últim minut.

Tot i que els catalans han dominant durant bona part del partit, els bascos s'han beneficiat d'una exclusió al Fraikin que els ha permès posar-se al davant per primer cop, 21-20. Tot i que després ha sigut el Bidasoa qui ha jugat amb un home menys, cosa que ha permès als vallesans recuperar el domini en el marcador, 21-22. En els últims compassos, però, ha sigut Osvaldo qui s'ha vist obligat a retirar-se dos minuts per exclusió i els locals s'han tornat a avançar.

La reacció catalana s'ha fet esperar i el Bidasoa ha obert un forat de tres gols (26-23). El Fraikin ha sobreviscut al contraatac, liderat, un cop més, per un Adrià Figueras que ha sigut l'MVP del partit, signant 10 gols d'11 intents. Els esforços, però, no han servit per evitar la derrota final. En l'últim sospir, el pal ha privat a Gassama d'aconseguir, almenys, l'empat per als d'Antonio Rama.